banner913
banner932
banner1032

Göksu: Kulübüm için geçici görevi kabul ettim

banner1020

Türk Ocağı teknik direktörü Süleyman Göksu, 1 haftalık şartla göreve başladığını, ısrarcı olunduğu için ise devre arasına kadar görevde kalabileceğini Türk Ocağı yöneticilerine söylediğini belirtti

banner974
Göksu: Kulübüm için geçici görevi kabul ettim

banner971
Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda bugün oynanan Yeni Boğaziçi maçı öncesinde teknik direktörlük görevine getirilen Süleyman Göksu, kulübünün zarar görmemesi için görevi geçici olarak kabul ettiğini söyledi.
Süleyman Göksu, 1 haftalık şartla göreve başladığını, ısrarcı olunduğu için ise devre arasına kadar görevde kalabileceğini Türk Ocağı yöneticilerine söylediğini belirtirken, bir Ocakçı olarak zor günde kulübünü zorda bırakmak istemediğine vurgu yaptı.
“Beni Süleyman Göksu yapan Türk Ocağı Kulübü olduğu için görevi kabul ettim” diyen Süleyman Göksu, kendisinin alt yapıda ve cimnastikbranşında görev yaptığını belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.