banner913
banner932
banner1032

Göçmenköy, Aktunç’la yola devam

banner1020

Süper Ligde geride kalan sezonu dördüncü bitiren ve tarihinde ilk kez Kıbrıs Kupası şampiyonu olan Göçmenköy ve bu başarıyı yaşatan teknik direktör Nazım Aktunç ile Göçmenköy yönetimi 1 yıl daha takımın başında kalması konusunda anlaştı

banner974
Göçmenköy, Aktunç’la yola devam

banner971
Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy İdman Yurdu ile teknik direktör Nazım Aktunç, 2024-25 futbol sezonu için anlaşma sağladı.
Geride bıraktığımız sezon Göçmenköy’e lig dördüncülüğünün yanı sıra, tarihinde ilk kez Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşatan Nazım Aktunç ve ekibi, bir yıl daha başkent ekibinin başarısı için çalışacak.

“İYİ BİR SEZON HEDEFLİYORUZ"
Göçmenköy ile çok başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Teknik Direktör Nazım Aktunç, başkan Ersan Karataş ile yaptığı görüşme sonrasında 1 yıl daha anlaşmaya vardıklarını ifade etti. İyi bir takım yaratarak futbolu ile konuşulan bir takım olmak istediklerini ifade eden Aktunç, yeni sezonda yine Göçmenköy’ün başında olacağını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.