banner913
banner932
banner1012

Girgin, Aslanköy’de başkan adayı

Aslanköy Gençlik ve Spor Derneği adı altında yeniden faaliyete geçen spor kulübünde başkan adayı Rıza Girgin olacak

banner974
Girgin, Aslanköy’de başkan adayı

banner971
Mesarya bölgesindeki Aslanköy’de yıllar önce faaliyetlerini sonlandıran spor kulübü, Aslanköy Gençlik ve Spor Derneği adı altında yeniden faaliyete geçiyor.
Mesarya bölgesine yeni bir renk getirecek olan Aslanköy Gençlik ve Spor Derneği, 9 Nisan 2021 tarihinde kaymakamlık tarafından resmi olarak tescil edildi. Aslanköy Gençlik ve Spor Derneği ilk olarak futbol branşında faaliyetlerine başlayacak.Kulüp daha sonra ise aşamalı olarak farklı branşlarda da faaliyet gösterecek. Aslanköy Gençlik ve Spor Derneği, ilk genel kurulu olma özelliği taşıyacak olan toplantıyı, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.30’da kulüp lokalinde gerçekleştirecek.
Genel kurulda başkan adayı olacak olan Rıza Girgin üyelerden onay isteyecek. Rıza Girgin, birlikte çalışacağı yönetim kurulu listesini de hazırladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.