banner913
banner932
banner1032

GG’nin yeni forveti Ndikumana

banner1020

Süper Lig ekibi Gençlik Gücü ilk devre sonunda yollarını ayırdığı Peter Ebi’nin yerine kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Burundili forvet Asman Ndikumana’ya imzayı attırdı

banner974
GG’nin yeni forveti Ndikumana

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Lig ekibi ChinaBazaar Gençlik Gücü’nün Peter Ebi’nin yerine kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Burundili forvet Asman Ndikumana, yeşil beyazlılara resmi imzayı attı. Yönetici Hüseyin Ataöğün eşliğinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda (KTFF) resmi imzayı atan Asman Ndikumana, son olarak BumamuruFC’de forma giydi. Afrika Şampiyonlar Liginde de oynamış olan Asman Ndikumana, yeşil beyazlı formayı ilk kez 20 Ocak Cumartesi, Saat 13:00’te Hamitköy ile Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanacak olan Kıbrıs Kupası 1. tur maçında giyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.