banner913
banner932
banner1032

GG’nin evladı yuvasına bonservisli döndü

banner1020

Geçtiğimiz sezon Doğan Türk Birliği’nden kiralık olarak Gençlik Gücü’ne dönen takım kaptanı Ali Akbulut, bugün GG yöneticilerinin yaptığı görüşmeler sonucunda bonservisiyle takıma döndü

banner974
GG’nin evladı yuvasına bonservisli döndü

banner971
Süper Lig ekibi China Bazaar Gençlik Gücü’nün alt yapısından yetişen Ali Akbulut, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Gençlik Gücü Kulübü'ne bonservisli olarak geri döndü.
Gençlik Gücü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Gençlik Gücü takım kaptanı Ali Akbulut, bugün sponsor China Bazaar Direktörü ve eski başkan Suma Zafer ile eski başkanlarımızdan olan ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Reis'in, ülkemiz güzide kulüplerinden Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ile gerçekleştirdikleri görüşme sonucunda anlaşmaya vararak bonservisli olarak tekrardan GG’ye transfer olduğu bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.