banner913
banner932
banner1012

Gayretköy Sahası çimleniyor

banner1020

Dikenlerin ve otların kapladığı Gayretköy Sahasının çimlendirilmesi için Güzelyurt Belediyesi ihaleye çıkarken tahmini ihale bedeli yaklaşık 873,000 TL olarak belirlendi

banner974
Gayretköy Sahası çimleniyor

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Yıllardır çimlendirilmesi gündemde olan ancak bir türlü gerçekleştirilmeyen Gayretköy Sahası çimlendirme işlemleri nihayet başlıyor.
Dikenlerin ve otların kapladığı Gayretköy Sahasının çimlendirilmesi için Güzelyurt Belediyesi ihaleye çıktı. Gayretköy Sahasının çimlendirilme ihalesine teklif verecek olanlar 14 Nisan 2021 saat 12:00’ye kadar Güzelyurt Belediyesi Merkez Binasındaki teklif kutusuna tekliflerini atabilecekler.
Gayretköy Sahası ihaleye girecek olanlara 24 Mart günü saat 10:00’da gösterilecek. Tahmini ihale bedeli ise yaklaşık 873,000 TL olarak belirlendi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.