banner913
banner932
banner1012

Galatasaray’dan kötü prova

banner1020

Galatasaray, hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig ekibi Tuzlaspor'a 6-2 mağlup oldu

banner974
Galatasaray’dan kötü prova

banner971
Sarı-kırmızılı takım, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmada Tuzlaspor'un gollerini OkwuchukwuEzeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve JurgenBardhi kaydederken, Galatasaray'ın golleri ise Onat Kutay Kurt (kendi kalesine) ile Ömer Bayram attı.
Galatasaray'da 31 Aralık 2020'deki yılbaşı gecesi yaşadığı havai fişek kazası nedeniyle uzun süre tedavi gören Norveçli futbolcu OmarElabdellaoui de maçta forma giydi. Elabdellaoui, 13 ay sonra bir karşılaşmada görev aldı.
Torrent yönetimindeki 4. maçını da kaybetti
Galatasaray, görevinden ayrılan Fatih Terim'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen DomenecTorrent yönetiminde çıktığı 4. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.
İspanyol teknik adam ile Spor Toto Süper Lig'de AtakaşHatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybeden sarı-kırmızılı takım, hazırlık müsabakasında da Tuzlaspor'a yenildi.
Galatasaray bu 4 karşılaşmada da öne geçmesine rağmen sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.