banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'a Oğulcan şoku

banner1020

banner974
Galatasaray'a Oğulcan şoku

banner971

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Oğulcan Çağlayan’ın transferi sonrası hem oyuncuya hem de kulübü Galatasaray'a ceza verdi.
UÇK'nın kararına göre Galatasaray, Çaykur Rizespor'a tazminat ödeyecek. Tazminatın miktarı, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayan transferinde Kayseri Erciyesspor'a ödediği bonservis miktarı olan 1 milyon 200 bin euro olarak belirlendi. Ayrıca, Oğulcan Çağlayan'a da 6 resmi müsabakadan men cezası verildi.
2019-2020 sezonunun sonunda Çaykur Rizespor kulübü, Oğulcan Çağlayan'ın bir yıllık sözleşme opsiyonununun kullanıldığını açıklamıştı. Oğulcan Çağlayan, kontratını tek taraflı olarak feshetmiş, yaz döneminde ise Galatasaray'a transfer olmuştu.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.