banner913
banner932
banner1012

Futbolun güzelliği akademiler

banner1020

banner974
Futbolun güzelliği akademiler

banner971
Futbol kulüplerimizin alt yapıya verdikleri önem son dönemde artarken, kurulan futbol akademileri, düzenledikleri turnuvalarla, futbolcu adaylarının maç yapmalarını sağlıyorlar.
Geçtiğimiz hafta sonu Alayköy Gençlik Spor Kulübü ile Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi anı turnuvaları düzenlediler. Alayköy Gençlik Spor Kulübü, merhum Kazım Rahvancıoğlu anısına, anı turnuvası organize etti. 5. Kazım Rahvancıoğlu Turnuvasına Alayköy Gençlik Spor Kulübü, Gönyeli Futbol Akademi, Hamitköy Futbol Akademisi ve Dikmen Gelişim takımları katıldı.Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi ise Urcan Vangöl Akademi, İskele 1461 Trabzon Akademi, Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü ile Miracle Değirmenlik İrfan Erbay Akademi takımlarının katılımıyla Erdoğan Gürhan Anı Turnuvasını organize etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.