banner913
banner932
banner1012

Futbolcular Derneği üyelerine avantajlı sponsorluklar

banner1020

Futbolcular Derneği, üyelerine yönelik avantajlar sağlamak için işletmelerle yapılan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha eklerken, Physio Point Fizik Tedavi Merkezi ile sponsorluk anlaşması yaptı

banner974
Futbolcular Derneği üyelerine avantajlı sponsorluklar

banner971
Futbolcular Derneğinde Berkem Korbay başkanlığındakiyönetim kurulu, üyelerine yönelik avantajlar sağlamak için işletmelerle yapılan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.
Futbolcular Derneğinden, bir futbolcu olan İbrahim Öksüzoğlu’nun sahibi olduğu Physio Point Fizik Tedavi Merkezi ile yapılan sponsorluk anlaşmayla ilgili şu açıklama yapıldı:
“Üyelerimize her bölgede avantajlar sağlamak için yapılan sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız.
Derneğimizin üyesi ayrıca Physio Point Fizik Tedavi merkezi sahibi İbrahim Öksüzoğluları, ile 31 Aralık 2021 tarihine kadar sürecek olan 1 yıllık süreçte üyelerimiz için fizik tedavi seanslarında %25 oranında indirim yaparak derneğimize tam destek olacağını belirtmiştir.
Ayrıca yine üyelerimizin eşleri için Lazer, Epilasyon, Kalıcı Tırnak ve Pilates gibi hizmetlerinden de aynı oranda indirim kullanabileceklerini belirtmiştir.
Bu avantajlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken 50 TL karşılığında derneğimize üye olmanızdır. Kendisine derneğimize destekleri için üyelerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.