banner913
banner932
banner1032

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, yeniden Acapulco'da kampta

banner1020

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi‘nde 2023 yılını lider tamamlayan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı kamp programını tamamlamak üzere üçüncü kez Acapulco Otel’de kampa girdi

banner974
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, yeniden Acapulco'da kampta

banner971
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kurulduğu günden bu yana devre arası kampını gerçekleştirmek için tercihini üçüncü kez Acapulco'dan yana kullanıyor. Takım, 02-09 Ocak tarihleri arasında Acapulco'da kamp yapacak.
Fenerbahçe'nin kadın futbol takımı, Acapulco'nun benzersiz atmosferinden ve futbol sahasının kalitesinden faydalanarak, yeni bir hazırlık dönemine girecek. Bu kamp, takımın performansını artırmak ve ikinci yarıya daha hazır bir şekilde başlamak amacıyla düzenleniyor.

KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ, TAKIMI HAVALİMANINDA KARŞILADI
Türkiye Kadınlar Futbol Ligi‘nde 2023 yılını lider tamamlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı kamp programını tamamlamak üzere ülkemize geldi.
02 Ocak- 08 Ocak tarihleri arasında Acapulco Otel’de kamp yapacak olan Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımını, Ercan Havaalanı‘nda KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve Yönetim Kurulu üyeleri çiçeklerle karşıladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.