banner913
banner932
banner1032

Fenerbahçe, Dzeko transferini resmen duyurdu

banner1020

Fenerbahçe, Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko'nun transferini KAP'a bildirdi

banner974
Fenerbahçe, Dzeko transferini resmen duyurdu

banner971
Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamayla dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu resmen açıkladı. Sarı-lacivertli ekip Dzeko'nun transfer görüşmelerini tamamlamak ve sağlık kontrolleri için İstanbul'a geleceğini duyurmuştu. Edin Dzeko'yu taşıyan uçak İstanbul'a indi. Fenerbahçe, Edin Dzeko ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
DÖNÜŞ BİLETİNİ ALMADI
Avrupa futbolunun elit forvetlerinden biri olan Dzeko'nun, İnter ile olan kontratı sona erdi. Çizme ekibi ile sözleşme uzatmayan futbolcu, yeni sezon öncesinde boşa çıktı. Son olarak da tatilini daha önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye'de yapma kararı alan tecrübeli futbolcu, dün ülkemize geldi. 3-4 günlük bir tatil planlayan Dzeko, normalin aksine bu kez geri dönüş biletini almadı. Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yapan Dzeko ile anlaşma sağlandı.
FENERBAHÇE, DZEKO'YU RESMEN AÇIKLADI
 37 yaşındaki Boşnak futbolcu ile ilgili Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle:
'Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.