banner913
banner932
banner1012

Ertop: Spor Dairesi geçmiş olsun bile demedi

banner1020

Metin Ertop, “Fırtınadan sahamız olumsuz etkilendi.Konuyu Spor Dairesi Güzelyurt Bölge Amirliğininbilgisine getirdik. Ancak sorumlu Süleyman Kıpçak’ın umurunda bile olmadı. Bize bir geçmiş olsun bile demedi.” açıklamasını yaptı

banner974
Ertop: Spor Dairesi geçmiş olsun bile demedi

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Zümrütköy Sahası geçtiğimiz günlerde meydana gelen fırtınadan olumsuz etkilenmiş ve sahayı çevreleyen teller devrilmişti.
Zümrütköy Spor Kulübü başkanı Metin Ertop, konuyu Spor Dairesi’nin bilgisine getirdiklerini açıklarken, şunları söyledi:
“Geçtiğimiz günlerde meydana gelen fırtınadan sahamız olumsuz etkilenmiş ve sahayı çevreleyen teller devrilmişti.
Konuyu Spor Dairesi Güzelyurt Bölge Amirliğinin bilgisine getirdik. Ancak sorumlu Süleyman Kıpçak’ın umurunda bile olmadı. Ne telefonlarımıza baktı ne de bizi arayıp sordu. Bize bir geçmiş olsun bile demedi. Güzelyurt Kaymakamlığı ise sadece geçmiş olsun dileğini iletti.
Bir an önce Spor Dairesi’nin kulübümüze gerekli yardımı yapmasını ve sahamızda meydana gelen hasarı gidermesini bekliyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.