banner913
banner932
banner1012

Eksikler Terim’i düşündürüyor

banner1020

banner974
Eksikler Terim’i düşündürüyor

banner971
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hatay deplasmanında sahaya çıkaracağı 11’i netleştirmeye çalışıyor. Eksik oyuncuların çokluğu, deneyimli teknik adamı düşündürüyor.
Sarı kırmızılıların kalesinde FernandoMuslera olacak. Sağ bekte cezalı Yedlin’in yerine Şener yadaLinnes, sol bekte Saracchi forma giyecek.
Marcao ve Luyindama’nın sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle stoper ikilisi de değişecek. Defansın ortasında Donk'un yanında Ozornwafor’un şans bulması bekleniyor. Savunmanın önünde ise Etebo görev yapacak.
Hücum hattının sağ kanadında Oğulcan, solundaysa Arda Turan formaya yakın. Orta sahanın merkezinde Fatih Terim’in 3 alternatifi var. Feghouli, Emre Akbaba ve Gedson üçlüsünden ikisi sahada olacak.
Sarı kırmızılıların Hatay deplasmanındaki gol umuduysa RadamelFalcao olacak.
Milli takımdan dönen Muhammed ve Onyekuru’nun ise maçın gidişatına görev alabileceği gelen haberler arasında.  
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.