banner913
banner932
banner1032

Dumlupınar’ın affı yok

banner1020

Zirve mücadelesi veren Dumlupınar ile alt sıralardan uzaklaşmak isteyen K.Kayamaklı arasındaki mücadelede ev sahibi Dumlupınar rahat bir oyun sonucunda sahadan 3 - 0 galip ayrılarak K.Kaymaklı'yı ateş çemberininin içinde bıraktı

banner974
Dumlupınar’ın affı yok

banner971

Stad: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Yusfcan Dönder, Burak Yiğit
Tremeşeli H. Dumlupınar: Türkkan, Olcay, İsmail, Berke, Kadir, Mehmet Erol, Berk Büyükkal(Berk Güçlücan), Cedric, Mehmet Altın( Nazım), Mert(Turgut), Adjesa
K.Kaymaklı: Mehmet Özeralp, Bahadır, Mehmet Kaygısız, Alpay, Gökhan(Muhammed), Gozar, Fikret(Emre), Arseven(Halil), Mehmet Göçben(Çağlar), Sylla.
Goller: Dk. 29 ve 31 Mert Güçlücan, Dk. 88 Adjessa (Dumlupınar)
 

İbrahim DALOĞLU
Aksa Süper Ligin 18. Haftasında hedefleri farklı iki takım Tremeşeli H. Dumlupınar ile K.Kaymaklı Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Orta hakemliğini Utku Hamamcıoğlu’nun yaptığı karşılaşmayı ev sahibi Dumlupınar rahat bir oyun sonucunda 3 – 0 kazandı.
Maçın ilk devresinde konuk K.Kaymaklı rakibi Dumlupınar karşısında adeta varlık gösterememesi nedeniyle Dumlupınar takımı 3 tane Mehmet Altın’la yakaladığı net pozisyonu kaleci Mehmet Özeralp çıkarırken Adjessa ve Mert’le de birkaç pozisyondan yararlanamadı.
29. dakikada Mert Güçlücan’ın yarattığı pozisyonla attığı gol sonrası skor 1 – 0 olurken, 31. Dakikada yine sahneye çıkan Mert kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2 – 0 yaptı. İlk devrede de bu skorla sona erdi.
İkinci devrenin başında 3 oyuncu değişikliği birden yapan konuk K.Kaymaklı ilk devredeki tutukluğunu üstünden atarak rakip kaleye etkili ataklar yapmasına karşın pozisyon üretemedi.
Dumlupınar takımı ise hafta içi oynayacağı kupa maçını düşünerek tempoyu düşürerek pozisyonlar üretmeye çalıştı. Ancak bulduğu pozisyonlarda yine K.Kaymaklı kalecisi Mehmet’i geçemedi.
88. dakikada ise sağ kanattan hızlı gelişen Dumlupınar atağında çalımlarla K.Kaymaklı ceza alanı sağ köşesine kadar inen Berke’nin geriye kestiği topla buluşan Adjesa bu sefer topu sol ayağıyla köşeden ağlara göndererek skoru belirledi. 3 – 0
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.