banner913
banner932
banner1012

Doğan’dan farklı hazırlık

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımlar arasında yer alan Doğan Türk Birliği ile Lefke, hazırlık karşılaşması yaptılar

banner974
Doğan’dan farklı hazırlık

banner971
Özgür GÖKSEL
Sağlık Bakanlığının, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun talep ettiği sağlık protokolunu imzalamaması nedeniyle futbolda belirsizlik sürerken,az sayıda takım antrenmanlara başladı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımlar arasında yer alan Doğan Türk Birliği ile Lefke, hazırlık karşılaşması yaptılar. Doğan Türk Birliği ile Lefke, dün Pia Bella Antreman Sahasında bir hazırlık karşılaşması oynadılar.
Utku Hamamcıoğlu’nun yönettiği maç baştan sona Doğan Türk Birliği üstünlüğünde geçerken, sarı lacivertliler maçı 4-1 kazandılar. Doğan Türk Birliği’nin gollerini Doğukan, Hamit, Billy ve Ahmet Sönmez attı. Lefke’nin tek golü Yılmaz’dan geldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.