banner913
banner932
banner1012

Devecioğlu: Antrenmanlarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz

banner1020

Sedat Devecioğlu, “Nisan sonuna kadar antrenmanlarımızı düzenli olarak sürdürüp dostluk maçı yapıyoruz. Antrenmanlara başlayacak yeni takımların olması da sevindiricidir. “ açıklamasını yaptı

banner974
Devecioğlu: Antrenmanlarımızı düzenli olarak sürdüreceğiz

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesine rağmen genç futbolcularının gelişimleri için antrenmanlarını sürdüren Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sedat Devecioğlu’nun açıklamaları şöyle:
“Yonpaş Dumlupınar olarak haftada 4 antrenman ve 2 de dostluk maçı oynayarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Hafta içi Mağusa’dakiAfrikalılar’ın oluşturduğu Great Academy, hafta sonunda ise Hamitköy ile dostlukmaçı yapıyoruz. Antrenmanlara başlayacak yeni takımların olduğunu öğrendik. Bu durum sevindiricidir.
Nisan sonuna kadar antrenmanlarımızı düzenli olarak sürdürüp, antrenman yapan takımlarla da dostluk maçları oynayacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.