banner913
banner932
banner1012

Bizimkiler, Mısır’a alıştılar

banner1020

Enppi SC forması giyen John Okoye Ebuka ile Dinopeter Judy, yeni takımlarında ilk gollerini atarlarken, Enppi SC,Ceramica Cleopatra’yı 2-1 mağlup etti

banner974
Bizimkiler, Mısır’a alıştılar

banner971

Mısır Birinci Ligi ekiplerinden EnppiSC takımına transfer olan John OkoyeEbuka ile DinopeterJudy, yeni takımlarında ilk gollerini attılar.
6. hafta maçında ilk 11’de sahaya çıkan John OkoyeEbuka ile John Ebuka’nın yerine 60’ta oyuna giren DinopeterJudy, 2 – 1 kazandıkları Ceramica Cleopatra karşısında takımlarının gollerini attılar.

John Ebuka henüz 5. dakikada takımını öne geçirdi. Maçın 1 – 1 bitmesi beklenirken, sahneye çıkan DinopeterJudy 90.dakikada takımının galibiyet golünü attı. Ceramica Cleopatra’nın tek golü 34. Dakikada penaltıdan SherifAdel’den geldi.
John Okoye Ebuka ile DinopeterJudy’nin gol atmaları bu futbolcuların Mısır Ligine adapte olduklarını gösterirken, EnppiSC, 10 puana yükselip, sıralamada 6. sıraya çıktı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.