banner913
banner932
banner1012

“Çocuklarımız göçebeye döndü”

banner1020

Türk Ocağı Altyapı Koordinatörü Ersan Kaşif antrenman ve maç sahası olmamasından yakındı, “Çocuklarımız göçebeye döndü” dedi

banner974
“Çocuklarımız göçebeye döndü”

banner971
Türk Ocağı Altyapı Koordinatörü Ersan Kaşif antrenman ve maç sahası olmamasından yakındı, “Çocuklarımız göçebeye döndü” dedi.
Kendilerine bu çalışmalarını gerçekleştirmeleri için sahalarını açan Ozanköy Spor Kulübü’ne teşekkür eden Kaşif, yetkililerin bu soruna çözüm bulması talebinde bulundu.
Türk Ocağı Başkanı Ogün Güntem de geçtiğimiz gün konuyla ilgili açıklama yapmıştı.  
Yapılan açıklama şöyle:
“Skorun değil, sporun önemli olduğu, çocuklarımızı yeşil sahalarda tutmak ve eğitmektir esas olan. Bu amaçla bugün (Perşembe) tesislerini bize açan ve bu imkanı sağlayan Ozanköy Spor Kulübüne teşekkür ederiz.
Maalesef antrenman ve maç yapacak sahamız olmadığından çocuklarımız göçebeye dönmüştür. Tüm ilgililer ve sorumlular çocuklarımıza verdiğiniz değer bu mudur. Biz yine de yılmadan yolumuza devam edeceğiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.