banner913
banner932
banner1012

Çil ve yönetimi hedeflerle başlıyor

banner1020

banner974
Çil ve yönetimi hedeflerle başlıyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Futbolcular Derneği’nde genel kurul dün akşam gerçekleştirilerek Mehmet Çil başkanlığı Berkem Korbay’dan devraldı. Düşük katılımla gerçekleşen genel kurulda konuşan yeni başkan Mehmet Çil hedeflerini  üyelerle paylaştı.
Belli başlı hedefleri olduğunu söyleyen Çil, bunların başında derneğin üye sayısını artırarak derneği kurumsal bir kimliğe kavuşturarak derneğin konumunu farklı yerlere getirmek olduğunu belirtti. Bir diğer hedeflerinin ise futbolcu sağlığını garanti altına alacak anlaşmalar yapmak olduğunu söyleyen Mehmet Çil, futbolcu sözleşmeleriyle ilgili çalışma yapmayı istediklerini kaydetti. Bunu bir sıraya koyacaklarını ve bunları bir sürece yayarak çalışmaya başlayacaklarını vurgulayarak, futboldaki tüm paydaşlarla görüşerek hedefleri için çalışacaklarının altını çizdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.