banner913
banner932
banner1012

Cihangir’in zirveyi bırakma niyeti yok

banner1020

Maçın başında Doğan T. Birliği’nin 2 – 0 öne geçmesine karşın oyundan kopmayan lider Cihangir, Meye’nin hat-trick yaptığı karşılaşmayı 4 – 2 kazanarak liderliğini sürdürdü

banner974
Cihangir’in zirveyi bırakma niyeti yok

banner971
Stat: Cihangir Stadı
 Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Genç, Halil Atlar
Cihangir: Hasancan Celal, Mikail, Çağrı, Selçuk, Laurys Ndong Meye(Dk.90 Engin), Berhan (Dk.46 Ali Öztürk), Yankı (Dk.83 Berkem), Sercan, Hakan, İbrahim (Dk.46 Nurettin), Muhittin Tümbül
Doğan T. Birliği: Ozan, Tunahan, Vilmar, Efe, Ufuk, Abdulquadri Ibrahim, Emre Soytürk, Güvenç (Dk.45 İsa), Arda, Rifat, (Dk.28 Kemal Arslan), Selim.
Goller: Dk.28 Muhittin Tümbül, Dk.45, 80 ve 90 Laurys Ndong Meye (Cihangir) – Dk.4 Vilmar Paulino, Dk.13 Arda Eren Metin (DTB)
 

Aksa Süper Ligin 22. Haftasında lider Cihangir, güçlü rakibi Doğan Türk Birliği’ni konuk etti. Cihangir Stadı’nda yer alan mücadelede konuk ekip 2 farklı üstünlük yakalasa da Cihangir bulduğu gollerle rakibini 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Doğan Türk Birliği 4’üncü dakikada Vilmar ve 13’üncü dakikada Arda Eren Metin’in golleri ile 2-0 öne geçti.
Cihangir 24’üncü dakikada kazandığı penaltı atışında Muhittin’in vuruşunda kaleci Ozan’ı geçemedi.
28’inci dakikada Muhittin ve 45’inci dakikada Ndong Meye ile skoru 2-2 yapan Cihangir, 80 ve 90’ıncı dakikalarda yine Meye ile bulduğu gollerle maçı 4-2 kazanarak liderliğini devam ettirdi.
Doğan Türk Birliği’nde sakatlara iki isim daha eklendi. Güvenç ve Rifat ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Bu sonucun ardından Cihangir puanını 61 yaptı, Doğan Türk Birliği ise 32 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Cihangir, Yeniboğaziçi’ne konuk olacak. Doğan Türk Birliği ise China Bazaar Gençlik Gücü’nü konuk edecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.