banner913
banner932
banner1012

Çekişmeli maç Mağusa’nın

banner1020

Süper Ligin son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, çekişmeli geçen hazırlık maçında Merit Alsancak Yeşilova’yı 4 – 3 mağlup etti

banner974
Çekişmeli maç Mağusa’nın

banner971
Futbolda 2021 – 2022 sezonuna yönelik olarak Süper Lig ve Birinci Lig takımlarının hazırlıkları devam ederken, maç eksikliklerini gidermeyi hedefleyen takımlar hazırlık maçlarına başladılar.
Süper Ligin son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, çekişmeli geçen hazırlık maçında Merit Alsancak Yeşilova’yı 4 – 3 mağlup etti.Karaoğlanoğlu Orhan Duran Stadyumunda oynanan ve Mehmet Sezener’in yönettiği hazırlık maçında Mağusa Türk Gücü’nün gollerini 19. dakikada Ünal Kaya, 24.dakikada Arif Uysal,48. dakikada Emre Özsin ve 88. dakikadaKossi attı. Merit Alsancak Yeşilova’nın golleri ise Abdullah, Aksel ve Fidelis’ten geldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.