banner913
banner932
banner1032

Çayönü’nde yönetim ve teknik heyet belirlendi

banner1020

BTM Ligi’ne katılacak olan Çayönü’nde Tahir Bulak başkanlığındaki kulübün yeni yönetim kurulu belirlendi

banner974
Çayönü’nde yönetim ve teknik heyet belirlendi

banner971

Futbolda 2016 – 2017 Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’ne katılacak olan Çayönü’nde kulübün yeni yönetim kurulu belirlendi.

Başkan Tahir Bulak yönetimini ve antrenörlerini de belirledi. Takımın antrenörleri Ramadan Kurucu ve Serkan Bulak oldu.

Çayönü’nün yönetim listesi şu şekilde oluştu:

Başkan: Tahir Bulak, Başkan Vekili: Kadir Çayönü, Asbaşkanlar: Fadıl Bender-Cemali Çiftçi, Genel Sekreter ve Basın sorumlusu: Arif Kurucu, Mali İşler sorumlusu: Behiç Ünerdi, Sporcu sorumlusu: İbrahim Özyakup, Saha ve malzeme sorumlusu: Osman Bulak, Dış ilişkiler sorumlusu: Erkan Bulak, Lokal ve demirbaş sorumlusu: Cafer Bayar, Halkla ilişkiler ve sosyal etkinlikler sorumlusu: Melih Bulak

HEDEF ÜST LİGE ÇIKMAK

Çayönü başkanı Tahir Bulak, hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştireceklerini ifade etti. Yönetim olarak bütçelerine göre transfer yapacaklarını ifade eden Bulak, hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.