banner913
banner932
banner1032

Bir hayal kırıklığı daha

banner1020

CONIFA tarafından düzenlenen Norveç’in Bodo kentinde 3-8 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kadınlar Dünya Futbol Kupası'na KKTC Kadın Futbol Milli Takımı katılamayacak

banner974
Bir hayal kırıklığı daha

banner971
Bağımsız Futbol Federasyonu (CONIFA) tarafından düzenlenen ve 3-8 Haziran 2024 tarihleri arasında Norveç’in Bodo kentinde gerçekleşecek olan Kadınlar Dünya Futbol Kupası'na KKTC Kadın Futbol Milli Takımı'nın katılamayacağı öğrenildi.
Dünya Kupası'na gidilemeyeceği haberi uzun bir süreden beridir teknik direktör Serhat Deniz tarafından çalışmalarını sürdüren kadın milli takımda sporcular arasında üzüntüye yol açtı. Konuyla ilgili Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmazken, milli takım oyuncularını motive edecek alternatif bir organizasyon için çalışmalara başlandığı öğrenildi.
CONIFA DÜZENLEMEYE GİTTİ
4-8 Haziran tarihleri arasında Avrupa Kültür Başkenti olarak tanımlanan Norveç’in BODO kentinde gerçekleşecek olan Kadınlar Futbol Dünya Kupası’nda Kashmir ve KTFF takımlarının katılmayacak olması üzerine CONIFA düzenlemeye gitti.
Daha önce üçerli 2 grup halinde oynanacak olan karşılaşmaların yapılan düzenleme ile 4 takımlı lig şeklinde oynanması kararlaştırıldı. Her takım birbiriyle karşılaşacak ve turnuva son gününde üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlanacak.
(Kaynak: BRTK)
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.