banner913
banner932
banner1032

Billy Mehmet, Yeşilova’da futbolu bırakacak

banner1020

banner974
Billy Mehmet, Yeşilova’da futbolu bırakacak

banner971
Merit Alsancak Yeşilova’da kaptan Billy Mehmet, kulübünde mutlu olduğunu ve futbolu takımında bırakacağını söyledi. Transfer döneminde başka kulüpler tarafından da istenen uluslararası tecrübeye sahip futbolcu ile ilgili yapılan açıklamada Billy Mehmet’in Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel ile yaptığı görüşmede Yeşilova'dan başka bir takımda oynamak istemediğini ilettiği kaydedildi. Mehmet’in kulübünde çok mutlu olduğunu ve başka kulüplerden gelen tekliflerle ilgilenmediği belirtilen açıklamada futbolu Merit Alsancak Yeşilova'da bırakacağını söyleyerek son noktayı koyduğu aktarıldı.
5 SEZONDA 151 MAÇA ÇIKTI
Merit Alsancak Yeşilova’ya 2017-18 sezonunda transfer olan Billy Mehmet, Alsancak ekibinde 5. sezonunu geride bıraktı. Yeşilova forması ile lig ve kupada 151 maça çıkan deneyimli futbolcu fileleri 37 kez havalandırdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.