banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş Karius’un da bonservisi için harekete geçti

banner1020

Beşiktaş yönetimi, ara transfer dönemi için elini çabuk tutmak istiyor. Yönetim, kaleci Karius’un da bonservisini almak için harekete geçti

banner974
Beşiktaş Karius’un da bonservisi için harekete geçti

banner971

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimle bir araya gelerek transferde de yol haritasını belirlemeye çalışıyor.

Ahmet Nur Çebi’nin başkan olmasından sonra yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları ile sık sık dirsek temasında bulunan Avcı, yaptığı açıklamalarda bir kanat oyuncusu bir de forvet istediğini dile getirmişti.

Bu talebini yönetim ile de paylaşan deneyimli teknik adamın, transferlerin devre arasında yapılacak kamp öncesine yetiştirilmesini istediği öğrenildi.

Transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, bu talep doğrultusunda çalışmalara başladı.

Scout ekibinden bu 2 mevki için geniş bir rapor isteyen Torunoğullar, Avcı ile bir araya gelerek listedeki isimleri eleyecek ve sonrasında harekete geçecek.
KARİUS'UN BONSERVİSİ ALINIYOR

Son haftalarda yükselen performanslıyla dikkatleri üzerine çeken LorisKarius’un kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Yönetimin, Alman file bekçisinin bonservisini almaya çalışacağı ifade edildi.

Siyah beyazlıların, İngiliz ekibi Liverpool ile Karius’un bonservisi için yakın zamanda görüşmesi bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin, her ihtimale karşı alternatif isimler de belirlediği ve eski kalecileri Fabri’yi de düşündükleri de gelen haberler arasında.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.