banner913
banner932
banner1012

Berkant, Esentepe’nin gardını düşürdü

banner1020

Dörtyol ve Esentepe arasında oynanan maçın ilk devresinde 9 kişi kalan Esentepe, Dörtyol karşısında 89.dakikaya kadar beraberliği korumasına rağmen; bu dakikada Berkant İstanbul’un golüne engel olamayarak maçı kaybetti.

banner974
Berkant, Esentepe’nin gardını düşürdü

banner971
Stadyum: Dörtyol AdemNural Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Hakan Gök, Özal Çağlayan
Dörtyol: Ahmet Vatansever, Selkan, Rıdvan(Dk.78 Melih), Berkant, Ayberk, Emre Aktaş, Ahmet Gürlü(Dk.46 Atakan), Olgun, Mustafa Ali, Hakan(Dk.57 Eren), Ergün( Dk.72 Berat)
Esentepe: Osman, Hüseyin Ermiş(Dk.46 Semih), Mehmet Gürkan, Emre Mutlu, Tuğra (Dk.90 Kemal), Emek, Şükrü, Nersin, Hüseyin Deynekli (Dk.46 Okan), Deniz Kibar (Dk.70 Ege), Devran (Dk.66 Şenol)
Goller: 20. ve 89.Dk Berkant (Dörtyol)- 7.Dk Emre (Esentepe)
Kırmızı kartlar: 42.Dk Nersin, 44.Dk Şükrü (Esentepe)
 
Aksa 1.Ligde Dörtyol ve Esentepe arasında oynanan maçın ilk devresinde 9 kişi kalan Esentepe, Dörtyol karşısında 89.dakikaya kadar beraberliği korumasına rağmen; bu dakikada Berkant İstanbul’un golüne engel olamayarak maçı kaybetti. Berkant, iki golle Dörtyol’a galibiyeti getiren isim oldu.
Dörtyol, zorlandığı maçta rakibini mağlup ederek 10 puana ulaşırken; zirve yarışındaki iddiasını da sürdürdü.
Üst üste ikinci mağlubiyetini alan Esentepe ise 4 puanda kalarak hedefinden uzaklaşmaya başladı.
Önemli eksiklerle maça çıkan Esentepe’de Nersin ile Şükrü kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktı.Esentepe’de sakatlanan Hüseyin Değnekli ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.