banner913
banner932
banner1012

“Beklentilerimizin üzerinde bir kamp ortamı oluştu”

banner1020

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Serkan Önet, geçtiğimiz hafta Girne Pia Bella Hotel’de gerçekleştirdikleri 5 günlük kamptan çok memnun olduğunu dile getirerek beklentilerinin üzerinde bir kamp ortamının gerçekleştiğini vurguladı

banner974
“Beklentilerimizin üzerinde bir kamp ortamı oluştu”

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Süper Ligin başkent ekibi K.Kaymaklı yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta Pia Belal Otel’deki kamp çalışmasından sonra Lefkoşa’da devam ediyor. K.Kaymaklı’nın genç ve başarılı teknik direktörü Serkan Önet kamp çalışmalarını ve çalışmalarını Halkın Sesi Gazetesi’ne değerlendirdi.
Küçük Kaymaklı teknik direktörü Serkan Önet, geçtiğimiz hafta Girne Pia Bella Hotel’de gerçekleştirdikleri 5 günlük kamptan çok memnun olduğunu dile getirerek kamp boyunca yaptıkları 9 antrenmanla hem güç depoladıklarını hem de takım olgusunu geliştirdiklerini ifade etti.
BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BİR KAMP ORTAMI OLUŞTU
Özellikle arkadaşlık ortamının üst seviyeye çıktığını belirten Önet, beklentilerinin üzerinde bir kamp ortamının gerçekleştiğini söyledi. Yaptıkları az ve öz transferlerinde kampta aralarına katılmalarıyla iyi bir çalışma yaptıklarını ifade eden Önet, son takıma katılan Saydam’ın biraz antrenman eksiği olduğunu bunu da ilerleyen günlerde gidereceklerini kaydetti.
TAKTİKSEL ÇALIŞMALARA GEÇECEĞİZ
Bundan sonrası için taktiksel çalışmalara geçeceklerini söyleyen Kaymaklı teknik direktörü Serkan Önet, sahalarının da hazır duruma geldiğini bunun da kendileri için iyi bir motivasyon olacağını belirtti.
Önümüzdeki Çarşamba günü Karşıyaka hafta sonu ise Mağusa Türk Gücü ile hazırlık maçlarına devam edeceklerini söyleyen Önet, bundan önce olduğu gibi kazasız belasız maçlarla lige hazır hale gelmeyi istediklerini vurguladı. Takımdaki gençlerin performansından da memnun olduğunu belirten Önet, ilerleyen süreçte takıma önemli katkı koyacaklarını düşündüğünü söyledi.
LİG UZUN BİR MARATONDUR
Süper Ligin 16 takımdan oluştuğunu ve bunun da 30 maçlık süreç olduğunu ifade eden Serkan Önet “Lig uzun bir maraton, bunu oyuncularıma da söylüyorum. Tabii ki lige iyi başlamak önemli ancak bu maratonu sonuna kadar götürerek bitirmek daha da önemli” dedi.
AMACIMIZ İYİ BİR KAYMAKLIYI SAHAYA YANSITABİLİMEK
Kendisinin ve oyuncularının ilk haftadan itibaren lige hazır bir Kaymaklı takımı seyrettirmek için çalıştıklarını söyleyen genç teknik adam “Amacımız iyi bir Kaymaklı takımı yaratarak seyir zevki veren bir Kaymaklı’yı sahaya yansıtabilmek” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.