banner913
banner932
banner1012

Başakşehir'i Alexandru Maxim yıktı

banner1020

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantep FK ile MedipolBaşakşehir karşı karşıya geldi. Gaziantep FK, karşılaşmayı AlexandruMaxim'in golleriyle 2-0 kazandı

banner974
Başakşehir'i Alexandru Maxim yıktı

banner971
Stat: Kalyon
Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Mustafa Savranlar
Gaziantep: Günay Güvenç, Olkowski, Miranda, Djilobodji, Morais, Vetrih (Dk. 83 Kozulj), Rashid, Mirallas (Dk. 77 Güray Vural), Maxim (Dk. 77 Enver Cenk Şahin), Kenan Özer (Dk. 83 Mirza Cihan), Dicko (Dk. 71 Ertuğrul Ersoy)
MedipolBaşakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 64 Aleksic), Ponck, Epureanu (Dk. 64 Mahmut Tekdemir), Cemali Sertel (Dk. 72 Chadli), Tolga Ciğerci, Ndayishimiye, Visca, Giuliano, Deniz Türüç, DembaBa (Dk. 64 Crivelli)
Goller: Dk. 32 (Penaltıdan) ve 52 Maxim (Gaziantep)
 
Gaziantep FK, Süper Lig'in 33. haftasında MedipolBaşakşehir'i konuk etti.
Karşılaşmayı AlexandruMaxim'in her iki devrede de attığı birer golle kazanan Antep temsilcisi, puanını 50'ye yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sıraya yerleşti.
Antep deplasmanından eli boş ayrılarak bu sezon ligdeki 15. mağlubiyetini alan son şampiyon Başakşehir ise 33 puan ve averajla 16. sırada yer aldı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.