banner913
banner932
banner1032

Bahtıkaralar, İncirli'yi hedefe taşıyorlar

banner1020

BTM İkinci Lig Birinci Gruptan lideri Evren Bahtıkara yönetimindeki İncirli, 11 maçın 9'unu kazanıp, ikisinden beraberlikle ayrıldı. Deneyimli futbolcu Hasan Bahtıkara ise başarılı performansı ile takımının başarısına önemli katkıda bulunuyor

banner974
Bahtıkaralar, İncirli'yi hedefe taşıyorlar

banner971

BTM İkinci Lig Birinci Gruptan lider olarak play off finallerine katılmaya hak kazanan İncirli'de, Bahtıkara kardeşler takımın başarısına büyük katkı koyuyorlar.

İncirli teknik adamı Evren Bahtıkara takımını grupta başarıdan başarıya taşırken, Bahtıkara yönetimindeki İncirli, 11 maçın 9'unu kazanıp, ikisinden beraberlikle ayrıldı.

Takımın önemli isimlerinden Hasan Bahtıkara ise saha içerisindeki başarılı performansı ile takımının başarısına önemli katkıda bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.