banner913
banner932
banner1012

Atatürk'te kavga çıktı

banner1020

banner974
Atatürk'te kavga çıktı

banner971
Lefkoşa Atatürk Stadında oynanan Yenicami – Merit Alsancak Yeşilova maçının 56. Dakikasından sonra gerginlikler yaşandı.
Dışarıya çıkan topu almak isteyen Yenicami futbolcu Hüseyin Sadıklar, Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Şenol Cambulat'a temas etti. Bu temas sonrasında kendisini yere bırakan Şenol Cambulat'ın durumunu gören Yeşilovalılar ile Yenicamililer arasında itişmeler ve vuruşmalar oldu. Seyircilerin de sahaya girmesi ile olaya polisler müdahale etti.
Saha içi oldukça karışırken hakem Utku Hamamcıoğlu, birkaç kişiye sarı kart gösterip, Merit Alsancak Yeşilova kaleci antrenörü Cenk Şekeroğlu'na kırmızı kart gösterdi. Yaklaşık 5 dakika duran maçın devamında Yeşilova oyundan düşerken, son bölümde baskısını artıran Yenicami, beraberliği kurtarmayı başardı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.