banner913
banner932
banner1012

Aslanköy, son nefeste finalde

banner1020

banner974
Aslanköy, son nefeste finalde

banner971
İktisatbank BTM 2.Lig 2.Tura ayni gruptan yükselen ve kurada birbirleriyle eşleşen diğer iki takım olan Kırıkkale ile Aslanköy arasındaki zorlu mücadelenin galibi Aslanköy oldu.
Paşaköy Hasan Onalt Stadı’nda oldukça kalabalık bir seyirci topluluğunun önünde oynanan karşılaşmada Aslanköy geriye düştüğü mücadeleyi son anda bulduğu golle 3-2 kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.
Fatih Bardakçıoğlu’nun yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Kırıkkale Mustafa ile 1-0 öne geçerken Aslanköy Cafer’in attığı golle skor 1-1 yaptı. Kırıkkale Mehmet’in kafa golüyle ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.
İkinci devreye iyi başlayan Aslanköy Emrah ile skoru 2-2 yaparken maçın son dakikalarında ise Mehmet attığı golle Aslanköy’ü 3-2 öne geçirerek maçın skorunu belirledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.