banner913
banner932
banner1012

Ali Özay, Dörtyol’dan ayrılıyor

banner1020

Dörtyol’un savunmadaki önemli ismi Ali Özay Çelik takımdan ayrılma kararı alırken, Dörtyol yönetimi gelen teklifleri değerlendirmeye başladı

banner974
Ali Özay, Dörtyol’dan ayrılıyor

banner971
Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez 1.Ligde mücadele eden Dörtyol’un savunmadaki önemli ismi Ali Özay Çelik takımdan ayrılıyor.
Ali Özay Çelik, daha önce Dumlupınar, Yeniboğaziçi, Türkmenköy takımlarında forma giyerek başarılı olmuştu.Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Dörtyol’da bu sezon kadroda düşünülmeyen Ali Özay’a başta 1.Lig kulüpleri olmak üzere teklifler gelirken, şu ana kadar anlaşma sağlanamadı.
Dörtyol Spor Kulübü başkanı Erhan Öztürk, savunma oyuncuları Ali Özay Çelik’i isteyen kulüplerle görüşme halinde olduklarını, sonuç almak için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Yeni dönem için gelen tekliflere açık olduğunu belirten Ali Özay Çelik, Dörtyol’da görev yaptığı dönemde güzel günleri olduğunu ifade ederek, sezon boyunca destek olan katkı sağlayan başkan Erhan Öztürk ve yönetimiile teknik kadroya teşekkür etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.