banner913
banner932
banner1032

Alaniçi’nde teknik heyet istifa etti

banner1020

banner974
Alaniçi’nde teknik heyet istifa etti

banner971
Digiturk Kıbrıs BTM 2. Lig 5. Grup takımlarından Alaniçi Yıldız Spor Kulübü’nde teknik heyet görevinden istifa etti. Teknik direktör İbrahim Gömeç ve yardımcısı Ahmet Arıtaş, 3. haftada oynadıkları ve 4 – 0 kaybettikleri Korkuteli maçından sonra görevden ayrılma kararı aldılar.
Alaniçi Yıldız Spor Kulübü, 3 haftada, 1 puan toplamıştı.
Teknik heyette bulunan Ahmet Arıtaş şu açıklamayı yaptı:
Ayrılık da sevdaya dahildir...
Öncelikle beni kırmayıp Alaniçi köyü ile hiç bir bağlantısı olmamasına rağmen sıfır bütceli bir takima gelip elini daşın altına koyan İbrahim Gömeç hocama kendi adıma çok teşekkür ederim 
Teknik ekip olarak 2.5 ay boyunca TEK BİR KÜRÜŞ bile almadan her türlü fedakarlığı yapan, sahaya gelip emek harcayan tüm futbolcularımıza çok teşekkür ederik..
Yolunuz açık olsun grubu hak ettiğiniz yerde bitireceğinizden hiç süphemiz yok...
Bu zaman zarfı süresince bilmeden kırdığmız, üzdüğümüz biri varsa affola 
Geri kalan maçlarda başarılar dilerim ALANİÇİ YILDIZSPOR 
(Bize kiralık olarak futbolcu veren tek bir tl dahi talep etmeyen Mormenekşe Spor Kulübü, Geçitkale Spor Kulübü ve Dem s Cons Çanakkale TSK Kulübü, Akova Spor Kulübü, Tuzla Spor Kulübü başkan ve teknik direktörlerine ve sponsor isteklerimizi kırmayan iş insanlarına teşekkür ederik)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.