banner913
banner932
banner1012

Akova futbolcularının talibi çok

banner1020

Akova futbolcuları Cemil Avvad, Hakan Bulut, Derviş Özeralp ve Berhan Çelme’yi kiralamak için birçok takım nabız yokluyor

banner974
Akova futbolcularının talibi çok

banner971
İbrahim DALOĞLU
Mağusa bölgesi kulüplerinden olan ve geçtiğimiz sezon maddi sorunlar nedeniyle K-Pet 1. Lig’e katılmayarak BTM 1. Lig’e düşen Akova Kulübü futbolcularına yeni sezon öncesinde transfer teklifleri yağıyor.
Geçtiğimiz sezon birçok futbolcusunu bölge kulüplerine kiralayan Akova Kulübü’nde yeni sezon öncesi yine bu futbolculara taliplerin çok olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Bu sezon K-Pet 1. Lig’de mücadele edecek olan bölge kulüplerinden Yeni Boğaziçi Kulübü geçtiğimiz sezon kiraladığı tecrübeli Cemil Avvad, Hakan Bulut ile Derviş Özeralp ve Berhan Çelme’yi kiralamak için Akova Başkanı Şuayıp Celme’ye teklif götürdüğü bildirildi. Bu arada Cemil ile Derviş için bu sezon ilk kez 1. Lig’de mücadele edecek olan İncirli takımının da nabız yokladığı belirtildi.
Öte yandan geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Mormenekşe’de 2. devresinde ise Gençler Birliği’nde oynayan Berhan için Yeni Boğaziçi dışında Gençler Birliği ve Düzkaya’nın da nabız yokladığı bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.