banner913
banner932
banner1032

Akçay, son nefeste liderliği bırakmadı

banner1020

İktisatbank BTM 2. Lig’de 2. Grup’ta çeyrek finale yükselmeyi başaran ancak liderlik mücadelesi veren Akçay ile Gayretköy arasındaki mücadelede konuk Gayretköy iki kez öne geçmesine karşın Akçay son anda bulduğu golle sahadan 2 -2 eşitlikle ayrılarak grubu lider bitirmeyi başardı

banner974
Akçay, son nefeste liderliği bırakmadı

banner971
Niyazi Ergülen
İktisatbank BTM 2. Lig 6. Haftasının önemli maçlarından olan 2. Grup’taki Akçay – Gayretköy maçında kazanan çıkmadı. Konuk Gayrektöy’ün iki kez öne geçtiği karşılaşmada Akçay son anlarda bulduğu golle karşılaşma 2 – 2 tamamlandı.
Raif Denktaş Stadında oynanan ve Ferhat Tuna’nın yönettiği maça daha iyi başlayan taraf konuk Gayretköy oldu. Gayretköy ilk devrede İsa Avunç ile 1 – 0 öne geçerken, Akçay’ın golcüsü Mustafa devrenin skorunu belirledi. 1 – 1 İkinci devreye de etkili başlayan Gayretköy, Mehmet Ali Avunç’un golüyle skoru 1 – 2 yaptı. Ancak kötü gününde olmasına rağmen son bölümde beraberlik için yüklenen Akçay, kaptan Ali Doğutaş’ın son andaki golüyle 2 – 2’lik beraberliği yakalarken, Gayretköy’ün averajla önünde 14 puanla grubu lider tamamladı.
Karşılaşma sonunda Akçay futbolcuları ve yöneticileri büyük sevinç yaşadılar…
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.