banner913
banner932
banner1012

Noel kutlaması için denize girdiler

banner1020

İskele’de yaşayan yabancılar, Noel kutlamasının yanısıra kanser hastalarına yardım etmek amacıyla, yağmura ve soğuk havaya aldırış etmeden İskele’de denize girdi

banner974
Noel kutlaması için denize girdiler

banner971

 

İskele’de yaşayan yabancılar, Noel kutlamasının yanısıra kanser hastalarına yardım etmek ve kanser hastalığına dikkat çekmek amacıyla önceki gün İskele Belediyesi Halk Plajı’nda anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Yabancılalar, kış ortasında, yağmura, soğuk havaya, rüzgara aldırış etmeden, hem Noel Kutlaması hem de Kanser Hastalarına yardım etmek ve kanser hastalığına dikkat çekmek için, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda denize girdiler.

7’den 70’e çok sayıda kişinin katıldığı etkinliğin sonunda elde edilen gelir İskele Belediyesi Asbaşkanı İldeniz Elbasan tarafından Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölgesi Sorumlusu Ersin Nizam’a teslim edildi.

İskele’de yaşayan yabancılar, kış ortasında olmamıza rağmen, bu yıl 6.’sını düzenledikleri Noel etkinliğiyle, deyim yerindeyse içimizi ısıttılar.

İskele Belediyesi’nin lojistik destek verdiği, geleneksel hale getirilen ve İskele Belediyesi Halk Plajı Babutsa Büfe önünde gerçekleşen Noel Kutlaması, bir kez daha Kanser Hastaları Yardım Derneği yararına düzenlendi.

İskele Belediyesi Asbaşkanı İldeniz Elbasan tarafından startı verilen etkinlikte, soğuk havaya aldırış etmeden denize giren yabancı dostlarımız renkli görüntülere sahne oldular. Hem gönüllerince eğlenen hem de Kanser Hastalarına yardımda bulunan yabancıların düzenlediği bu etkinlik bölge insanından da büyük takdir gördü. Etkinlikte İskele Belediyesi tarafından verilen sıcak içeceklerin yanı sıra yabancıların kendi elleriyle hazırladıkları noel pastaları da ikram edildi.

Etkinliğe katılarak etkinliğin startını veren ve yabancı dostlarımızla sohbet etme imkânı bulan İskele Belediyesi Asbaşkanı İldeniz Elbasan, etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan herkesi tebrik etti. Konuşmasında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun selam ve sevgilerini de ileten Elbasan, her görüşe, her dine ve ırka saygı duyduklarını ifade etti, İskele Belediyesi olarak bu tür etkinliklere her zaman destek olduklarını olmaya da devam edeceklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.