banner913
banner932
banner1012

Kadınlar Birliği Antalya’da etkinliğe katıldı

banner1020

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Merkez ve Şube temsilcileri, yüce Ata'mızın Türk Kadınına 5 Aralık Seçme ve Seçilme hakkını verişinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla, Türk Kadınlar Birliği Antalya Şubesinin düzenlediği etkinliğe katıldı.

banner974
Kadınlar Birliği Antalya’da etkinliğe katıldı

banner971

 

Her zaman güç birliği içinde olan Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği ve Türk Kadınlar Birliği başkan ve üyeleri gün dolayısıyla yapılan etkinlikte Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve minnet duygularını bir kez daha ifade ettiler.

Yapılan etkinlikte pek çok ülke kadının çok öncesinden değer verilen ve çok önemli bir hakla buluşturulan Türk kadınları gururla ve onurla Atasının ilke ve devrimlerine olan bağlılıklarını kuvvetle tekrarladıkları bildirilirken, bu konuda görüşler de panelde ortaya kondu.

Kadın haklarının korunup kollanmasının ve daha da geliştirilmesinin vurgulandığı panel programları sonrasında kadına karşı şiddetin protesto edildiği kortej yürüyüşüne de katılan Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği, Antalya şehir meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Birlik geçtiğimiz gün adaya döndü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.