banner913
banner932
banner1012

İskele şenlendi

banner1020

Her yıl “renkleri ve kültürleri İskele’de buluşturmak” ana temasıyla düzenlen İskele'deki Kültür Sanat Günleri, renkli etkinliklerle başladı

banner974
İskele şenlendi

banner971
İskele Belediyesinin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Kültür Sanat Günleri başladı. 
İskele Belediyesi Kültür Evi önünde önceki gün yapılan açılış töreni ile başlayan Kültür Sanat Günleri 29 Mart’a kadar devam edecek. 
Kültür Sanat Günleri’nin ilk etkinliği İskele Belediye Korosu’nun İskele AKM’de verdiği Kıbrıs Şarkıları ve Zeki Müren Şarkıları Konseri oldu. 
Her yıl “renkleri ve kültürleri İskele’de buluşturmak” ana temasıyla düzenlenen İskele Belediyesi Kültür Sanat Günleri’nin İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun ev sahipliğindeki açılışına İskele Belediyesi Meclis üyeleri  yanı sıra muhtarlar ile İskele ve bölge halkı katıldı. 
İskele Belediyesi Kültür Evi önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ile Karadeniz Kültür Derneği Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi gösteriler sundu. Açılış konuşmasını ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptı.
Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, burada yaptığı konuşmada, sanatı ve kültürü, sosyal sorumluluk projelerinin en başına yerleştirmenin yanı sıra kendi markasını yaratan İskele’de hep daha iyisini, daha güzelini ve daha kalitelisini halka sunmayı görev edindiklerini söyledi.
Kültür Sanat Günleri'nin 7’den 70’e herkese hitap edeceğini de belirten Sadıkoğlu, özellikle bölge okullarında okuyan çocukların ve gençlerin düşünüldüğü Kültür Sanat Günleri’nde, yetişkinler için de birbirinden güzel etkinlikler olacağının altını çizdi.  İskele Belediyesi Kültür Evi önündeki açılış töreni buhurdanlığın yakılması ile son buldu. 
Açılışın ardından Şef Ziya Başkal öncülüğündeki İskele Belediye Korosu’nun konseri yer aldı. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.