banner913
banner932
banner1032

Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor

banner1020

Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, BRT'nin 60. yıl kutlamaları çerçevesinde  Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Gazi Set, dün akşam Amfi Tiyatro'da sahne aldı

banner974
Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor

banner971
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Gazi Set orkestrası, 45. Güzelyurt Portakal Festivali’nde konser verdi.
Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, BRT'nin 60. yıl kutlamaları çerçevesinde  Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Gazi Set, dün akşam Amfi Tiyatro'da sahne alarak, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

BRT ekranlarından da canlı yayınlanan konseri, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  eşi Sibel Tatar ve İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler de izledi.
KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Ali Hoca eşliğinde, Kıbrıs Türk müzik yaşamında adını altın harflerle yazdıran Gazi Set Orkestrası ile birlikte festival kapsamında dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Konserde “Feslikan”, “Dillirga”, “Lefkeli”, “Canım Kıbrıs'ım”, “Akdeniz'im Denizim”, “Gel Kardeşim Kıbrıs’a” gibi  Kıbrıs Türk müziğinin unutulmaz eserlerine yer verildi.
Konserin sonunda plaket takdimi gerçekleştirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.