banner913
banner932
banner1032

Elis Sermaye, artık Küçük Bersy Cortez

banner1020

Uluslararası arenada, büyük gururumuz Elis Sermaye, artık Küçük Bersy Cortez diye çağrılıyor...

banner974
Elis Sermaye, artık Küçük Bersy Cortez

banner971
15 - 19 Mayıs Yunanistan Atina'da Loudraki tatil beldesinde, bu yıl 13'ncüsü yapılan geleneksel Salsa Spring Festival organizasyonunda, ülkemizin minik latin dansçısı Elis Sermaye, katıldığı Salsa ve Bachata Junior katagorilerinde, Bachata'da şampiyon, Salsa'da da şampiyonluğu kıl payı kaçırarak ikinci geldi.

4 Yıldır Elis'in üst üste şampiyonluğu elinde tutması, ulaşılması zor bir başarı olması, herkes tarafından takdir gördü. Bachata katagorisinde şampiyonluk kupasını, Bersy Cortez'in elinden alan Elis'e, organizasyon sunucusu dünyaca ünlü Farid tarafından, " litle Bersy, Bersy's daughter's" " küçük Bersy, Bersy'nin kızı " diye anons etmesi, geceye damga vurdu.

Elis, önümüzdeki ay İtalya Roma'da düzenlenecek Dünya şampiyonasında boy gösterdikten sonra, yeni bir kareografi hazırlığına girecek. Yaklaşık iki aylık hazırlıktan sonra, Elis iki önemli organizasyon için kolları sıvayacak. Tüm latin dans dünyasının gözlerinin üzerinde olacağı iki önemli organizasyonuna katılacak olan Elis, bu organizasyonlar için de, Elis'e önce Amerika, sonra da Mexico yolu gözükecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.