banner913
banner932
banner1032

Çocuklar doyasıya eğlenecek

banner1020

Gönyeli Alayköy Belediyesi'nin her yıl 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’ne özel düzenlediği Çocuk Şenliği'nde, çocuklar doyasıya eğlenecek

banner974
Çocuklar doyasıya eğlenecek

banner971
Gönyeli Alayköy Belediyesi’nin, her yıl 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’ne özel düzenlediği Çocuk Şenliği bu yıl yine dopdolu.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gönyeli Belediyesi Eski Hizmet Binası’ndan başlayacak kortej yürüyüşü Yalçın Park’a kadar sürecek. Ardından ise Gönyeli Yalçın Park’ta çocuklar birbirinden güzel gösterilerini ailelere ve katılımcılara sunacak. Muhteşem gösterilerin yanı sıra çocukların gönüllerince eğleneceği birçok farklı aktivite de yine Gönyeli Yalçın Park’ta olacak.
30 Mayıs Günü gerçekleşecek kortej ile başlayacak Çocuk Şenliği’nde, 31 Mayıs Günü ise Gönyeli Alayköy Belediyesi’nin Damla Sokak’ta yapımı tamamlanan parkı çocuklar için hizmete açmasıyla devam edecek.
1 Haziran Cumartesi günü ise Gönyeli Alayköy Belediye Bulvarı’nda Uçurtma Şenliği ve Yenikent Alışveriş Şöleni düzenlenecek. Yine aynı günün akşamında birbirinden özel konserler ve etkinlikler çocuklarla buluşacak.
2 Haziran Pazar Günü ise Alayköy’de Çocuk Şenliği düzenlenecek. Böylelikle Gönyeli Alayköy’de çocuklar Dünya Çocuk Günü’nü muhteşem etkinliklerle kutlamış olacak.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.