banner913
banner932
banner1012

Türk Bankası finansal okuryazarlık webinarı yoğun katılımla gerçekleşti

banner1020

banner974
Türk Bankası finansal okuryazarlık webinarı yoğun katılımla gerçekleşti

banner971
TürkBankası’nın ağırlıkla iş kadınlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği “Finansal Okuryazarlık Webinarı” yoğun katılımla gerçekleşti.
120 yıldır halkımıza finansal hizmetler sunan TürkBankası, dijital dönüşüme yönelik yoğun çalışmalarını sürdürürken, toplumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerine de devam ediyor.
Banka’nın sosyal sorumluluk faaliyet alanları içerisinde önemli bir yer tutan “kadının toplumdaki ve iş hayatındaki yerinin yüceltilmesi”kapsamında, Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER) yönetiminde İş Kadınları Derneği (İKD) ile işbirliği içerisinde “Finansal Okuryazarlık Webinarı” düzenlendi.
Kadınların var olan kaynakları etkin ve doğru kullanabilmeleri, finansal riskleri okuyabilmeleri, verimlilikten ödün vermeden tasarruf edebilmeyi alışkanlık haline getirerek finansal okuryazarlıkbilincine ulaşmalarına katkı sağlamayı amaçlayan dijital etkinlik,yoğun katılımla ve ortaya konan ilginç fikirlerle oldukça verimli bir ortamda  gerçekleşti.
TürkBankası’nın 120. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında yer alan webinar, “Parasını Yöneten Hayatını Yönetir” sloganıyla Türkiye’de başarılı bilimsel etkinliklere imza atan FODER’in Genel Sekreteri Dr. Yasemin Demirdağ’ın sunumu ile gerçekleşti.Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.