banner913
banner932
banner1012

İsrail'e roketli saldırı

banner1020

Mısır'daki terör saldırılarının ardından sınırda güvenlik alarmı veren İsrail'e Sina yarımadasından roketli saldırı düzenlendi.

banner974
İsrail'e roketli saldırı

banner971

İsrail, Mısır'daki terör saldırılarının ardından sınırında güvenlik alarmı verdi. Taba sınır kapısını bir haftalığına kapatıldı. Bu uyarıdan çok kısa bir süre sonra Sina yarımadasından İsrail tarafına roketli saldırı düzenlendi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, saldırıda yaralanan olmadı 
İsrail yönetimi, Sina yarımadasındaki turistlere yönelik saldırı olabileceği yönünde istihbarat aldıklarını açıklamış, bölgedeki vatandaşlarına ülkenize dönün çağrısı yapmıştı. Sina'ya gitmeyi planlayanlara da "seyahatinizi iptal edin" denişmişti.

İsrail'in popüler turizm adreslerinden biri olan Sina yarımadasında hamursuz bayramı nedeniyle geçişler çoğalmıştı. İsrail'in istihbarat raporları, DEAŞ'ın Sina'da son dönemde faaliyetlerini artırdığını ortaya koyuyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.