banner913
banner932
banner1012

İnternetten aldığı sahte diplomasyla 30 hastayı tedavi etti

banner1020

Brezilya'da 27 yaşındaki Mirian Santana isimli kadın internetten aldığı sahte diplomayla doktorluk yapmaya çalıştı. Sahte doktorun foyası ilk iş gününde ortaya çıktı

banner974
İnternetten aldığı sahte diplomasyla 30 hastayı tedavi etti

banner971
Brezilya'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı.
Sao Paulo kentinde yaşayan 27 yaşındaki Mirian Santana aldığı sahte doktor diplomasıyla hekimlik yapmaya başladı.
Ancak Santana'nın suçu kısa sürede fark edildi.
27 yaşındaki Mirian Santana sadece 8 dolara internet üzerinden satın aldığı sahte diploma ile doktor olarak 30 kişiyi tedavi etti.
Santana’nın sahte eğitim belgesi, diğer sağlık çalışanları tarafından fark edildi. Şüpheler üzerine yapılan araştırma, sahtekarın kullandığı diploma numarasının aslında başka bir doktora ait olduğunu gösterdi. İlk iş gününde yakalanan sahte doktor  polise tıbbi bir görevde bulunmadığını itiraf etti.
İddiaya göre Santana, Belediye Binası’nın düzenlediği bir ihaleyle dış kaynak kullanımı sağlayan bir şirket aracılığıyla işe alınmıştı. Kendisini bir konuşma terapisti olarak tanıtan Santana, aylık 802 dolar kazanç elde ettiğini söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.