banner913
banner932
banner1012

İlk siyahi ve Müslüman kadın yargıç Sheila Abdus-Salaam evinde ölü bulundu

banner1020

New York'un en yüksek mahkemesinde görev yapan ilk siyahi kadın ABD'li yargıç Sheila Abdus-Salaam, Hudson Nehri'nde ölü bulundu.

banner974
İlk siyahi ve Müslüman kadın yargıç Sheila Abdus-Salaam evinde ölü bulundu

banner971

ABD’li New York yargıcı 65 yaşındaki Sheila Abdus-Salaam, New york’taki Hudson Nehri’nde ölü olarak bulundu. New York polis yetkilileri, Sheila Abdus-Salaam hakkında acil aramadan sonra bedenini Hudson nehrinde bulduğunu açıkladı.

Ayrıca, Sheila Abdus-Salaam’ın kocasının kayıp ilanı verdiği aktarıldı. Polis, vücudun tamamen giydirildiğini ve hiçbir travma veya suçluluk belirtisi göstermediğini söyledi. Ailesinin teşhisinin ardından Sheila Abdus-Salaam’ın cesedi otopsi için üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, polis ölümü olası bir intihar olarak değerlendiriyor ancak bir soruşturma devam ediyor.

Sheila Abdus-Salaam, Yüksek mahkemede ilk siyahi ve Müslüman kadın yargıcıydı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.