banner913
banner932
banner1032

Hesap 85 bin, bahşiş 175 bin TL

banner1020

Uzun süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Roman Abramoviç geçtiğimiz akşam gittiği restoranda 85 bin TL hesap ödedi. Abramoviç hizmetten memnun kalınca personele 175 bin TL bahşiş bıraktı

banner974
Hesap 85 bin, bahşiş 175 bin TL

banner971
Rus milyarder Roman Abramoviç, İstanbul Anadolu Hisarı'nda arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Tercihini Türk lezzetlerinden yana kullanan Abramoviç, 85 bin TL hesap ödedi. Hesabı ödedikten sonra Abramoviç, çalışanlara dudak uçuklatan bir bahşiş bıraktı. 175 bin TL bahşiş bırakan Abramoviç, bir anda gündem olurken vatandaşlar bırakılan bahşişin miktarını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.
Rus milyarder Roman Abramoviç İstanbul'daydı, gittiği bir restoranda 85 bin TL hesap ödedi, 175 bin TL ise çalışanlara bahşiş bıraktı.
"DÜKKANI KAPATIRIM"
Rus milyarder Roman Abramoviç, İstanbul'da arkadaşlarıyla birlikte bir restorana gitti. Yemek yedikten sonra hesabı öderken bıraktığı bahşişle gündem oldu. Abramoviç, Anadolu Hisarı'ndaki bir restorana geldi. Yemek yiyen Abramoviç 85 bin TL hesap ödedi. Abramoviç çalışanlara ise 175 bin TL bahşiş bıraktı.
Gündem olan bahşiş miktarıyla ilgili vatandaşlar farklı yorumlarda bulundu. Bir vatandaş, 'Dükkanı kapatırım' derken bir başka vatandaş ise 'Böyle bir para nedir, bir sene yatarım' dedi.
TERCİHİNİ TÜRK LEZZETLERİNDEN YANA KULLANDI
ATV'nin haberine göre Abramoviç'in yemek tercihi de Türk lezzetlerinden yana oldu. Adana kebap, yağlı kara ve küşleme yedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.