banner913
banner932
banner1032

Gazze muhabirinin ailesi de katledildi

banner1020

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Al Jazeera muhabiri Dahduh'un eşi ve iki çocuğu hayatını kaybetti. El-Dahduh'un oğlu ile kızı öldürülmeden kısa süre önce dünyaya bir mesaj göndermiş, “hayatta kalmamıza yardım edin” demişlerdi

banner974
Gazze muhabirinin ailesi de katledildi

banner971
İsrail ordusunun Gazze'ye düzenlediği saldırıda, Al-Jazeera televizyonunun muhabiri Vail el-Dahduh'un da ailesinden çok sayıda kişiyi öldü.
Katar merkezli Al Jazeera kanalından yapılan açıklamada, “İsrail’in, Gazze Şeridi’ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı’nda bir evi hedef alan saldırısında meslektaşımız Vail el-Dahduh’un eşi, oğlu ve kızı da dahil olmak üzere ailesinden çok sayıda kişi şehit oldu” ifadesi kullanıldı.
Dahduh’un ailesinin İsrail saldırılarıyla yerinden edildiği ve Nuseyrat'taki bir eve sığındıkları belirtildi.
El-Dahduh'un oğlu Mahmud ile kızı Kholoud öldürülmeden kısa süre önce dünyaya bir mesaj göndermiş, “hayatta kalmamıza yardım edin” demişlerdi.
Al-Jazeera'da yayınlanan görüntülerde yaşlı gözlerle öldürülen oğluna veda eden Dahduh, "Bunlar korku ve yıkımın gözyaşları değil, insanlık gözyaşlarıdır. İşgal defolsun. (İsrail ordusu) Çocuklarımızla bizden intikam alıyorlar." dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.