banner913
banner932
banner1012

Altın Küre, Covid partisine döndü

banner1020

Bu yıl 80'incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu ancak gecede çok sayıda ünlünün Covid-19 testi pozitif çıktı

banner974
Altın Küre, Covid partisine döndü

banner971
Geçtiğimiz yıl kırmızı halı ve ünlülerin katılımı olmadan, seyircisiz ve medyasız bir törenle gerçekleşen Altın Küre Ödülleri, bu sene geçmiş yılları aratmayan bir törenle sahiplerini buldu.
Oscar’ın habercisi olarak görülen gecede çok sayıda ünlünün Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.
BBC'nin haberine göre, aralarında Colin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis ve Michelle Pfeiffer'ın olduğu birçok ünlü isim, ödül töreninden günler sonra Covid-19 testlerinin pozitif olduğunu duyurdu.
Geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulan Eleştirmenlerin Seçimi Ödüllerinde (Critics Choice Awards) davetlilere Covid-19 testi zorunluğu getirilmişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.