banner913
banner932
banner1012

ABD’den corona virüsü aşısı ile ilgili çok net mesaj

banner1020

ABD Sağlık Bakanı Alex Azar, temaslarda bulunduğu Tayvan'da corona virüsü salgınını ortadan kaldırabilecek aşı ve tedavi yöntemleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

banner974
ABD’den corona virüsü aşısı ile ilgili çok net mesaj

banner971

Azar, "Önce ABD'nin ihtiyacı karşılandıktan sonra diğer ülkelerle paylaşacağız" dedi.

 ABD’nin Tayvan ile yıllardır gerçekleşen en üst düzey teması sonrasında açıklamalarda bulunan ABD Sağlık Bakanı Alex Azar, Covid-19 aşısı ve tedavisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazetecilere konuşan Azar, “Önceliğimiz elbette ABD Ulusal Gıda ve İlaç Dairesi’nin güvenli onayını verdiği ve etkili bulduğu aşı ve ilacı yetecek kadar üretmek. İstediğimiz kapasiteye eriştiğimizde ve ihtiyaçlarımız karşılandığında bu ürünleri dünyanın diğer ülkeleriyle adil ve eşit bir şekilde dağıtmayı planlıyoruz” dedi.

Dünya genelinde 200’den fazla Covid-19 aşısının geliştirilme aşamasında olduğu bilinirken bunlardan 20’si insanlar üzerinde klinik deney fazına geçti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.